22
Apr 13
MSM 90 Capsule

Afectiunile articulare vizeaza din ce in ce mai multe categorii de varsta, devenind, in prezent, o problema care da mai multe batai de cap decat ar trebui. Cel putin, daca e sa facem comparatie cu vremurile trecute, de-a lungul timpului au aparut din ce in ce mai multe boli si afectiuni care dauneaza, de la copii, pana la adulti si batrani.

Spre exemplu, clasicele dureri de spate, caracteristice numai celor de varsta a treia, astazi, cu detasare se pot intalni si in cazul celor mici. De ce? O intrebare nu prea complicata. Totul se datoreaza pozitiei incorecte a corpului, in special a zonei lombare, in timp ce stam la calculator sau in clasa, dar si a lipsei vitaminelor si mineralelor esentiale, care se gasesc intr-o alimentatie echilibrata.

In secolul XXI, cei mici nu au notiunea si nici educatia unei alimentatii corecte, bazata pe legume, fructe, lactate, proteine, carbohidrati si alte alimente esentiale dezvoltarii corecte. De asemenea, exercitiile fizice si miscarea zilnica sunt primordiale pentru o crestere si o dezvoltare corecte, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic si intelectual.

In afectiunile osteo-articulare, recomand un produs inovator, in lumea naturistelor: MSM, sub forma de flacon continand 90 capsule. Acesta este ideal in prevenirea si tratarea artritei, a osteoartritei, a gutei, a spondilozei cervicale si a altor afectiuni din aceeasi categorie. MSM este un produs bio, special destinat durerilor si inflamatiilor care apar in urma aparitiei acestor afectiuni, la nivelul zonei lombare si cervicale, dar si in zona picioarelor. Se administreaza 2 capsule pe zi, in timpul mesei ori in functie de recomandarea medicului, pentru a obtine rezultate cat mai eficiente si de durata.

In concluzie, un stil de viata sanatos este cheia succesului, in obtinerea unui corp la fel de sanatos. Nu uita de portia zilnica de vitamine, prezenta sportului in viata cotidiana si utilizarea produselor naturiste, in locul celor obisnuite.

Leave a Reply