31
Oct 12

cosmetice naturaleCum ne protejam tenul pe perioada iernii?

Daca pe perioada de vara, evitam cat mai mult cosmeticele si ne curatam cat mai des fata, in sezonul rece trebuie sa avem mult mai multa grija de tenul nostru si cum am putea face acest lucru mai bine daca nu folosind cosmetice pentru ten, creme hidratante si masti pentru hidratare, in functie de tipul de ten?

Pielea fetei trebuie sa fie mereu protejata, mai ales atunci vand vine vorba de sezonul rece si cum putem face acest lucru daca nu prin hidratare maxima? Pentru acest lucru, incercati sa folositi creme hidratante in functie de tenul pe care il aveti, insa tineti cont de faptul ca pe timp de iarna este foarte important sa folositi o crema hidratanta mai grasa decat cea pe care o utilizati pe parcursul anului.

Este suficient sa folosim o crema hidratanta?

Nu. Pe langa aceasta crema, este bine sa folositi masti hidratante si masti exfoliante, care ajuta pielea, hranesc tenul si il hidrateaza. Este foarte important ca aceste masti sa fie facute din produse naturale, precum uleiul de masline, de argan, de migdale sau mierea de albine, fiind bogate in vitamine si putin mai grase pentru ten.

Consumul de lichide pe timpul iernii

Corpul nostru are nevoie de hidratare indiferent de anotimp, iar acest lucru este valabil si pentru piele. Daca pe timp de vara ne hidratam corpul consumand multe lichide, pe timp de iarna, trebuie sa facem acelasi lucru folosind chiar si ceaiuri naturale mai caldute.
In magazinul nostru cu produse naturale, gasiti acum o gama variata de cosmetice naturale, dar si ceaiuri si tratamente naturiste pentru afectiunile organismului care pot aparea de-a lunigl vietii.

Este foarte important sa stim cum sa ne ferim organismul mai ales in aceasta perioada cand exista foarte multe viroze, foarte multi microbi si posibilitatea de a raci, organismul fiind prea putin vitaminizat. Din acest motiv, acum aveti posibilitatea sa alegeti cele mai bune produse pentru ingrijirea tenului si realizarea mastilor exfoliante si de hidratare, produse pentru vitaminizarea organismului si protejarea acestuia pe timp de iarna si numeroase tratamente pentru afectiunile organismului.

Leave a Reply