29
Apr 13
Akneil capsule

Acneea este afectiunea care apare din ce in ce mai des, in randul adolescentilor si nu numai. Din punct de vedere psihologic, se ridica probleme destul de mari. Apar rusinea, stanjeneala, izolarea, caci astfel de peroane se simt foarte complexate si nesigure. In realitate, nu este cazul sa ajungi la astfel de masuri drastice. Acneea nu este o afectiune incurabila. Dimpotriva, cu un tratament corespunzator, se poate ajunge la cele mai bune rezultate.

Cel mai bine este sa apelezi la un medic dermatalog, care iti va recomanda cel mai bun tratament, in functie de tipul de ten si de stadiul in care se afla acneea. Ca alternativa, exista remediile si produsele naturiste. De fapt, aceasta este cea ma buna solutie, caci extractele de plante naturale aduc beneficii, la nivel dermatologic.

Practic, calea naturala se poate alege in cazul oricarei afectiuni sau boli, la recomandarea medicului de specialitate, desigur. Este bine sa ai in vedere aplicarea unei masti cu miere, de aproximativ 2 ori pe saptamana. Mierea are efect antibacterian si dezinfectant, fiind adecvata tutror tipurilor de ten. Si sapunul antiacneic ocupa un loc fruntas, in tratarea acneei. Mai exact, este vorba de sapunul pe baza de sulf.

Un produs naturist care asigura tratarea acneei, eritemelor, papulelor si pustulelor, este Akneil capsule. Cu extracte de brusture, papadie, anghinare si uleiuri esentiale de lamaie, se administreaza o capsula de doua ori pe zi. Daca respecti recomandarea medicului tau, rezultatele vor fi pe masura.

Un punct foarte important, de care nu trebuie sa uiti, este alimentatia echilibrata. In cazul acneei, totul tine de ceea ce consumam zilnic. E cazul sa incepi o cura cu vitamine si minerale, caci aparitia acestei afectiuni este un semnal de alarma conforma caruia ceva nu merge bine la nivelul organismului tau. De aceea, trebuie sa iei masurile necesare.

Nu uita, daca organismul tau nu are parte de o nutritie sanatoasa, pielea si, in general, corpul, reactioneaza prin mijloacele pe care le detine cel mai aproape.

Leave a Reply