3
Iul 13
Fushi

Fushi

Compania londoneza Fushi Wellbeing, este printre putinii producatori de dermato-cosmetice naturale, orientati spre gasirea unor formule profesionale, dedicate in exclusivitate frumusetii si sanatatii.

Conform filozofiei brandului, sanatatea spiritului influenteaza starea de bine a intregului organism. Promisiunea facuta tuturor clientilor fideli sau potentiali, se regaseste in calitatea produselor, care aduc reale beneficii atat pentru minte, cat si pentru corp.

Fushi Wellbeing utilizeaza doar substante 100 % naturale si ierburi cultivate in arii protejate, sau salbatice din zonele nepoluate. Nici unul dintre produsele ce poarta numele brandului londonez, nu contine aditivi, stabilizatori, substante chimice, pesticide sau orice alti integratori daunatori organismului.

De-a lungul anilor de experienta, Fushi Wellbeing a dezvoltat diverse linii naturale, destinate ingrijirii tenului, parului si intregului corp. Compania se poate mandri cu certificate de calitate (Soil Association, Fair for Life), care-i demonstreaza si confirma angajamentele de a respecta nu doar persoanele, dar si animalele sau ambientul

Leave a Reply