1
Feb 13

Uleiurile de peste Lysi  sunt, fara nici o indoiala, solutia ideala pentru un aport adecvat de Omega-3 si vitamina D pentru copii. Puritatea, gustul bun si eficienta lor a fost probata de-a lungul timpului, aceasta fiind terapia traditionala de combatere a rahitismului. La fel de important ca vitaminele D si A este continutul de Omega-3, in special DHA, pentru dezvoltarea functiei cognitive si pentru a pune bazele unei sanatati durabile.
Lysi  Islanda, bazandu-se pe cu o experienta de peste 75 ani si pe o strictețe deosebita privind calitatea,  obtine din cea mai buna materie prima un ulei pur, usor de inghitit, natural sau cu aroma naturala de lamaie.
In multe tari, copiilor mici li se administra la scoala, zilnic, Ulei din ficat de cod pentru oase si dinti sanatosi, observandu-se, in plus, o mai buna dezvoltare mentala, rezistenta fizica si psihica, imunitate si vitalitate.
Uleiul din ficat de cod pentru copii contine o cantitate sporita de vitamina D si Omega-3 DHA, putand deveni sursa unica de vitamina D, din primele luni de viata.

Leave a Reply