27
Apr 13

Firele de par deteriorate, lipsite de stralucire si volum, la care se adauga cele despicate, sunt o adevarata bataie de cap. Parul are nevoie de ingrijiri suplimentare, in functie de tip. De aceea, cea mai buna metoda este sa alegi produsele naturiste si in intretinerea parului. De ce? Cu siguranta, vor fi cateva priviri sceptice, care vor afirma ca tratamentele de par naturiste au rezultate slabe, existand deja destule produse, insa acelea contin parabeni, detergenti, silicon si alte ingrediente care afecteaza structura capilara, in timp.

Daca nu ne crezi, cel mai bine e sa citesti eticheta fiecarui produs de ingrijire pe care il achizitionezi. Astfel, te vei convinge ca totul este adevarat. Cosmeticele naturiste au doar ingrediente naturale, pure, asadar nu dauneaza parului absolut deloc.

Spre exemplu, daca ai varfuri despicate si metodele folosite nu au avut rezultatele asteptate, poti sa aplici, inainte de spalat, lanolina, la varfuri. Parul uscat se poate trata printr-o cura cu ulei de rozmarin, urzici si cimbru, cel putin o data pe saptamana. Ori, si mai simplu, samponul cu ou. Lasa parul stralucitor, usor de descurcat si matasos.

In acest sens, un produs naturist de nota 10, in problema ingrijirii parului, este Lotiunea reparatoare cu Bio Keratina pentru par degradat, intr-un flacon de 100 ml. Lotiunea mentionata este indicata femeilor care obisnuiesc sa agreseze podoaba capilara cu multa vopsea. Acest procedeu aduce cu sine multe dificultati in intretinerea parului, asadar este necesar un produs potrivit.

Eficienta, lotiunea reperatoare asigura stralucirea si volumul pierdute ale firului de par. In acelasi timp, atat parul, cat si pielea capului, vor fi protejate de agresivitatea razelor solare sau de alti radicali liberi, care ne afecteaza intregul corp, zi de zi. Trebuie doar sa masezi foarte bine pielea si firele de par, dupa spalare, avand ca termen de actionare minimum 5 minute. Clateste, la final, si fii sigura ca rezultatele pozitive nu vor intarzia sa apara.

Leave a Reply