19
Apr 13
Immunomix 50 capsule

Primavara s-a instalat in forta pe la noi, caldura este placuta, ce sa mai, un anotimp al renasterii, pe care il asteapta toata lumea, de la prima gazulita, pana la copii si maturi. Pana la urma, ne-am saturat de frig si vrem sa trecem la etapa in care putem arunca din ce in ce mai multe articole vestimentare si ne putem bucura de o zi insorita in familie. Plimbarile lungi, gratarele in aer liber si iesirile in parc sunt doar cateva dintre beneficiile pe care le aduce sezonul acesta. Desigur, exista si cateva dezavantaje, precum racelile sau astenia de primavara.

Cu siguranta, ai trecut vreodata printr-o depresie, o stare de oboseala acuta sau o durere de muschi inexplicabila. Uite ca aici vorbim despre aceasta astenie de primavara, in care trecem bruc de la frig, la caldura. Deopotriva, apar si racelile. Cum sa nu? Suntem entuziasmati de vremea placuta si renuntam la mai multe haine decat ar trebui. Cam asa apare si faimoasa si nelipsita raceala de primavara. Si unde sa mai adaugi si faptul ca acum este perioada in care au iesit la suprafata cei mai multi microbi, virusi si bacterii, care abia asteapta sa-si gaseasca un camin confortabil? Si uite asa apar aceste raceli nesuferite.

In cazul in care ai trecut prin macar una dintre aceste stari specifice primaverii, anul acesta este cazul sa te inarmezi cu optimism si... un flacon de vitamine naturiste. Este vorba de produsul Immunomix, in varianta de 50 de capsule, care asigura intarirea sistemului imunitar.

Cum functioneaza? Ei bine, totul este asigurat de ingredientele pe care le are in compozitie, si anume: extract natural de propolis, radacina de Echinacea si in incheiere, un concentrat dintr-o planta originara din Amazonia, Uncaria. In aceasta combinatie, cele trei componente ale complexului de vitamine iti asigura intarirea si protectia sistemului imunitar, pe toata durata primaverii.

Bineinteles, produsul trebuie sa fie administrat in cantitatile recomandate, pentru un efect optim. Iti asigura un plus de energie, vitalitate, bunadispozitie si sanatate. Efectele asupra organismului sunt vizibile. Asadar, invata sa infrunti intr-un mod bio racelile!

Leave a Reply