17
Apr 13
Pasta de dinti pentru copii (fara SLS) 75 ml

Igiena corporala ocupa un loc extrem de important in viata de zi cu zi, asadar, apar din ce in ce mai multe cosmetice destinate ingrijirii si intretinerii pielii. Factorii nocivi din mediu ca poluarea, determina divesre reactii adverse la nivelul corpului, asadar este vital sa acordam atentia necesara acestor aspecte cotidiene.

Este bine sa fim informati si sa luam in considerare sfaturile medicilor si ale altor persoane specializate in domeniul cosmeticelor. Desigur, nu este cazul sa traim fiecare secunda dupa indicatiile acestora, insa este recomandat ca in cazurile in care ai nevoie de parere profesionista, sa apelezi cu incredere la medici.

In acelasi timp, medicii recomanda produsele naturiste. De ce? Este destul de simplu: ceea ce este bio nu dauneaza organismului, ci aduce numai beneficii. Astfel, putem discuta, chiar si in cazul unui produs ca pasta de dinti pentru copii (fara SLS), de ingrediente naturale. Atent selectionate, aceasta pasta de dinti contine ingredienti activi care ajuta la curatarea, albirea si protejarea dintilor, dar si a gingiilor copilului tau. Intotdeauna, cel mic a avut nevoie de produse mai usoare, delicate, care sa nu irite sau sa afecteze in vreun fel organismul, in crestere, a copilului.

De cand ii apar primii dintisori, este necesar sa-ti inveti copilul cu o igiena orala riguroasa (desigur, nu doar cea orala), pentru o dezvoltare sanatoasa.

Cu reguli impuse de mici, copiii deprind obiceiuri pentru care iti vor multumi mai tarziu. Pur si simplu, este vital ca educatia sa presupuna si intelegerea corpului si a nevoilor de zi cu zi ale acestuia. Asa cum trebuie sa mananci, este necesar si sa tii cont de igiena personala. Mai mult, este cazul sa-i oferi un loc important, oriunde si oricand. Si nu, un copil nu este niciodata prea mic pentru a invata sa se ingrijeasca si sa se descurce de unul singur mai tarziu.

Leave a Reply