16
Oct 12

 

Activa pe piata de produse naturiste si cosmetice naturale inca din aprilie 2009, Sanavita.ro, parte a SC Expressive Design SRL, ofera o gama larga de produse pentru tratarea afectiunilor de orice natura si cosmetizarea completa a corpului. Doua din atuurile Sanavita.ro sunt varietatea de produse 100% naturale disponibile online si preturile fara concurenta.

Ce produse gasesti pe Sanavita.ro?

Indiferent de problemele de sanatate pe care doresti sa le tratezi, Sanavita.ro poate veni in ajutorul tau pentru ca are in stoc produse naturiste din peste 14 categorii de afectiuni (digestive, stomatologice, respiratorii, dermatologice, oftalmologice, renale, genitale si multe altele). De altfel, se gasesc remedii naturale si pentru cei cu tulburari psihice sau care vor sa faca o cura de slabire.
Nici categoria de cosmetice naturale nu este de neglijat : pe site sunt disponibile zeci de produse care se adreseaza copiilor, barbatilor, femeilor – in esenta, tuturor celor care vor sa se ingrijeasca sau sa arate mai bine.

Care sunt avantajele oferite de Savanita.ro?

In cei peste 3 ani de experienta pe piata de cosmetice naturale si medicina naturista, Sanavita.ro a reusit sa aduca pe piata cele mai cautate si folosite produse, la cele mai mici preturi – drept dovada, printr-o comparatie amanuntita, produsele Sanavita.ro sunt cu cel putin 5% mai ieftine decat in alte magazine online similare. Trebuie amintit ca produsele ofera biodisponibilitate maxima – astfel, puritatea si acuratetea formulelor sunt garantate de renumele producatorilor, iar produsele sunt avizate in Romania, conform legislatiei in vigoare.
De altfel, in arsenalul avantajelor pe care Savavita.ro le ofera, s-ar numara si suportul gratuitoferit tuturor clientilor si viitorilor clienti. Cumparatorul nu este nevoit sa rasfoiasca intreaga galerie de produse legat la ochi – ci poate beneficia de sfatul unor profesionisti care lucreaza permanent in background-ul companiei.

Transportul este asigurat gratuit pentru comenzile mai mari de 150 RON iar livrarea se face prin Posta Romana. In cazul comenzilor mai mici, transportul se poate face la alegere: curierat rapid sau Posta Romana, iar durata de livrare este de 1-2 zile lucratoare, respectiv 3-4 zile. Tot aici trebuie amintit ca plata se face la livrare (ramburs) sau transfer bancar.

Sanavita.ro se adreseaza tuturor categoriilor de oameni si are in plan, pentru viitor, integrarea unui sistem care sa fidelizeze fiecare client – pentru a arata aprecierea fata de clienti. Pentru mai multe detalii despre produse si companie, puteti sa ne contactati oricand la adresa:

www.sanavita.ro

Leave a Reply