5
Apr 13
celulita

Celulita

Multe femei se confrunta zilnic cu o problema stresanta, problema care nu tine nicidecum de greutatea corporala. Este vorba despre celulita si da batai de cap pentru orice femeie interesata de aspectul si frumuseteai ei fizica. Din cauza celulitei apare deseori la femei stresul si de aici se pot dezvolta diferite afectiuni, influentand starea de sanatate.

Pentru aceasta ar trebui sa descoperim mai intai ce este celulita si cum se poate scapa de ea. Pentru inceput, vorbim despre factorii care pot duce la aparitia acesteia.

De obicei, celulita poate aparea din diverse motive. Aici includem predispozitia genetica, dezechilibrele hormonale, lipsa de activitate fizica, tulburarile tiroidiene sau dietele dezechilibrate, de ce nu.

Se petrece astfel un proces anormal de stocare a grasimilor, proces care duce la alterarea tesutului celular subcutant. In traducere, apare celulita.

Celulita se poate trata

 

Multe guri rele sunt de parere ca celulita, odata aparuta nu mai poate fi tratata. Ei bine, aici indraznesc sa contrazic toate "gurile rele". O fac pentru ca celulita se poate trata, aspectul inestetic al acesteia poate fi eliminat.

Pana la ajunge la cremele care ajuta la tratarea celulitei insa este necesar si un plan complex. In primul rand trebuie sa faci exercitii fizice, ele fiind primele actiuni care trebuiesc intreprinse in lupta cu celulita.

Urmeaza bineinteles un mod de viata organizat si o dieta echilibrata si sanatoasa. Daca nu indepliniti acesti primi 3 pasi, cremele anti-celulita cel mai probabil nu vor avea efectul asteptat si promis.

Abia dupa ce credeti ca sunteti in stare sa respectati acest plan, puteti trece la folosirea cremelor. In acest sent am doua recomandari.

Prima se numeste Cellulene Bio Crema. Aceasta crema se foloseste in special pentru a se reduce aspectul inestetic al celulitei. Deasemenea, o alta crema care poate fi folosita cu incredere este si Crema cu extract din melc. Aceasta are ca "obiectiv" principal regenerarea tesuturilor si diminuarea depozitelor de celulita.

 

Leave a Reply