22
Oct 12

Sistemul_digestivAtunci cand vine vorba de digestie, cu siguranta toata lumea stie ca are mare legatura cu alimentatia si felul in care le alimentam pe parcursul zilei. Nu este suficient sa mancam produse sanatoase si naturale, trebuie sa stim si cand sa le mancam.

Printre cele mai frecvente afectiuni digestive sunt balonarea, care practic reprezinta acumularea de gaze in intestine si stomac, provocate de aerul inchitit sau descompunerea alimentelor prin digestie, dar si ulcerul. Pentru prima afectiune amintita, magazinul nostru online pune la dispozitia dumneavoastra cateva produse naturale care ajuta la tratarea acestei afectiuni, dar si produse care stopeaza balonarea.

O alta afectiune intalnita destul de des este ulcerul gastroduodenal care reprezinta lezarea mucoasei digestive de la nivelul stomacului sau duodenului, mergand de la o usoara leziune pana la perfoararea peretelui tubului digestiv. Pentru tratarea acestei afectiuni, sunt recomandate capsulele Curcumin, ce ajuta la reglarea tensiunii arteriale si protejeaza ADN-ul, dar si capsulele Liver Blend, care ajuta la regelerarea si reglarea ratei de distrugere hepatocitelor, dar in acelasi timp protejeaza foarte bine membrana celulei hepatice.

Persoanele care sufera de ulcer, stiu foarte bine ceea ce implica aceasta afectiune si cat de greu ne putem reveni din ea, insa pentru cei care inca nu stiu, tutunul, consumul de alcool, stresul fizic si psihic nu fac altceva decat sa duca la declansarea ulcerului.

Este foarte important ca atunci cand intampinam probleme cu digestia, sa incercam sa le remediem cu ajutorul produselor naturiste deoarece sunt mult mai bine acceptate de organsim. Dupa cum spuneam si la inceput, este foarte importanta alimentatia pe care o avem in viata de zi cu zi. Nimeni nu cere un regim strict si nimeni nu interzice consumul anumitor alimente insa este important sa stim sa le limitam si bineintele sa consumam cat mai multe fructe si legume.
O alimentatie sanatoasa si corecta ajuta organismul sa la o digestie normal, astfel evitand problemele de la cele mai putin grave pana la cele mai dureroase.

Magazinul online sanavita.ro, pune la dispozitia dumneavoastra o gama variata de produse naturiste benefice organismului, atat in tratarea numeroaselor afectiuni care apar de-a lungul vietii, cat si pentru prevenirea bolilor, pana la cele mai grave.

Leave a Reply