11
Apr 13
Tratamente par

Tratamente par

Parul se spune ca este cea mai de pret podoaba a unei femei, nu degeaba i se mai spune si podoaba capilara. Din pacate insa, unele obiceiuri cotidiene sau decizii proaste pe care le luam in ingrijirea parului determina subtierea si deterioararea acestuia.

Totul de la uscarea cu foehnul, pana la indreptarea cu placa, vopsitul parului, ondularea, produsele de fixare, decolorarile, decapajele si permanentele, toate afecteaza sanatatea parului noastru si il lasa lipsit de stralucire, suplete si vitalitate. In asemenea situatie, multe doamne si domnisoare prefera sa accepte forfecele ca unica solutie.

Ba mai mult exista multe femei care sunt predispuse genetic spre subtierea si caredea parului si se simt neputincioase.

Exista insa solutii, daca stii bineinteles unde sa le cauti.  Si, ca in majoritatea afectiunilor, aceste solutii se gasesc cel mai adesea in natura. Mastile cu ingrediente naturale fac pentru parul deteriorat minuni mult mai mari decat toate sampoanele, balsamurile si mastile de par extrem de costisitoare.

De exemplu, pentru parul ars, cu varfuri despicate, o masca cu miere si ou sau un simplu tratament cu ulei de masline pot schimba radical aspectul parului. La fel, pentru parul fara stralucire, este indicata spalarea cu bere sau cu otet. Tot otetul sau zeama de lamaie te pot scapa de aspectul de par gras, iar in cazul caderii parului se recomanda lavanda, sub forma de tinctura. Alte plante caresunt foarte folositoare in ingrijirea parului sunt pedicula, usturoiul, urzica, rostopasca si mesteacanul.

Daca doriti sa faceti ceva mai mult pentru parul dumneavoastra, puteti apela la tatamente naturiste de la Herbagen, sub forma de lotiune sau tonic. Exista tratamente pentru toate tipurile de probleme ale parului, incepand cu parul degradat, care poate fi reparat folosind o lotiune cu Bio Keratina, continuand cu parul subtire, pentru care tonicul cu ginseng face minuni si terminand cu parul lipsit de volum si vitalitate, care poate fi tratat cu un complex capilar polivegetal.

Leave a Reply