4
Iul 13

Una din principalele preocupari ale unui parinte este dezvoltarea inteligentei copilului sau.  Sanavita te ajuta sa ii asiguri copilului tau premizele optime pentru o dezvoltare sanatoasa cu ajutorul produsului naturist PURE DHA de la Childlife Essentia

pure dha

pure dha

l, producator suplimente alimentare pentru copii de cea mai inalta calitate.
Creierul uman este format din 60% grasimi (lipide). De aceea, este nevoie sa consumam in mod regulat un anumit tip de grasimi pentru a asigura aportul de lipide necesar functionarii optime a creierului, cat si pentru a preveni disfunctii cum ar fi pierderea memoriei, dificultati de concentrare sau chiar depresie.
30% dintre tipurile de grasimi din care este compus creierul sunt reprezentate de DHA sau acid gras polinesaturat Omega-3. Acesta este unul dintre principalii doi acizi grasi polinesaturati din binecunoscutul ulei de peste. Acizii grasi polinesaturati, cum este si DHA, nu pot fi sintetizati de organism si, de aceea, trebuie adusi in organism prin suplimente alimentare.
Pe tot parcursul vietii creierul are nevoie de DHA pentru a functiona optim, insa mai ales in perioada copilariei creierul are nevoie de un aport suficient de DHA pentru a se dezvolta in parametri normali.
De aceea, Pure DHA a fost creat in mod special pentru copii, pentru a ii ajuta sa isi dezvolte procesele cognitive si inteligenta, sa se concentreze si sa memoreze mai usor. Pure DHA este un produs complet natural, pe baza de acizi grasi Omega 3. Este special conceput pentru a fi pe placul copiilor, prezentandu-se sub forma unor bomboane delicioase, cu aroma de fructe si consistenta gumoasa.
Pure DHA este de un real ajutor in cazul copiilor care sufera de autism. De asemenea, Pure DHA este recomandat copiilor care sufera de ADHD, deficit de atentie, hiperactivitate, impulsivitate. Mai mult decat atat, acesta imbunatateste si somnul micutilor. Poate fi administrat in cazul urmatoarelor afectiuni : epilepsie, schizofrenie, sindrom Down, tulburari de vorbire sau de coordonare, dificultati in intelegerea limbajului scris, dificultati in efectuarea de calcule, retardare mentala, depresie, migrene, etc.
Compozitie Pure DHA:
Per 3 capsule:
Acizi grasi Omega-3: 185 mg:
EPA - acid eicosapentaenoic 60 mg,
DHA - acid docosahexaenoic 90 mg,
alti acizi grasi Omega-3 35 mg
Vitamina E 0-1UI
Vitamina A 90-195UI
Vitamina D 0-5U.

Mod de prezentare Pure DHA:
90 capsule

Administrare Pure DHA:
Copii 6-12 luni: 1-2 capsule/zi;
Copii 2-4 ani: 4-6 capsule/zi;
Copii 5-12 ani: 6-8 capsule/zi

Leave a Reply