4
Feb 13

Atat persoanele de gen feminin cat si cele de gen masculin au cu siguranta nevoie de cosmetice pentru ten si corp. Indiferent ca este vorba de tratarea acneei, a ridurilor sau a ochilor, cosmeticele  naturale sunt cele mai bune pentru tratarea pielii.

Cosmeticele naturale de la Herbagen nu trebuie sub nici o forma sa lipseasca de pe masa de toaleta, acestea aducand un beneficiu extrem de important epidermei, protejand-o de factorii nocivi din mediul exterior si incetinind efectele procesului de imbatranire. Ridurile sunt probleme ale tenului cu care se confrunta orice persoana, fie ea femeie sau barbat. Cremele antirid de la Herbagen previn aparitia ridurilor, lasand tenul mai catifelat si in acelasi timp avand efect antioxidant si incetinind efectele procesului de imbatranire. In plus, aceste creme ajuta la tratarea ridurilor, atat a celor care se gasesc in starea incipienta cat si a celor care se afla in stare mai avansata. Toate produsele cosmetice de la Herbagen sunt fabricate din ingrediente active naturale care actioneaza cu precizie asupra tenului, lasandu-l mai moale si mai catifelat.

Celulita este o problema cu care vrem nu vrem, ne confruntam in viata. Crema anticelulita cu alge marine de la Herbagen trateaza celulita si impiedica aparitia ei, protejand in acelasi timp pielea de factorii nocivi din mediul exterior. Aceasta contine multe substante bogate in iodine organice si in minerale, ajutand rapid la activarea microcirculatiei sanguine si tratand celulita. 

Sezonul cald este asteptat cu multa nerabdare de toate persoanele. Crema autobronzanta de la Herbagen este un produs pentru corp 100 % natural care ajuta la infrumusetarea instantanee a pielii, asigurandu-i un bronz frumos si bine repartizat pe toata suprafata corpului. In plus, acest produs este rezistent la apa si dumneavoastra puteti sa va bucurati atat de razele calde ale soarelui cat si de valurile marii.

Fiecare persoana in parte are propriul ei ten, acesta putand fi normal, gras sau uscat. Cremele pentru ten de la Herbagen sunt concepute special pentru toate tipurile de ten, toate fiind produse doar ingrediente active naturale. Crema balsam cu extract din melc este alegerea perfecta pentru persoanele care au tenul uscat, asigurandu-i sanatatea si luminozitatea de care are atata nevoie. In plus, in combinatie cu crema contur pentru ochi cu extract din melc, puteti fi siguri ca tenul dumneavoastra va radia de frumusete si de sanatate.

Indiferent de produsele naturale pe care le alegem pentru ingrijirea tenului si a corpului, produsele cosmetice de la Herbagen sunt alegerea perfecta, ele fiind concepute doar din ingrediente naturale, astfel incat pielea noastra sa raideze de frumusete.

Leave a Reply